Coro Finlandia kommer igen!

Coro Finlandia kommer tillbaka igen år 2024! Projektkören Coro Finlandia grundades för 25 år sedan och har hunnit med sju projektresor efter det. Verksamheten har varit liknande sedan starten - en projektkör bestående av manssångare från landet grundas, man övar under ett flertal veckoslut och gör sedan en konsertresa utomlands.

Koncepten är likadant även denna gång, och kören kommer att öva från och med våren 2024. Syftet är att sammankoppla finlandssvenska manssångare och sprida den finlandssvenska manssångartraditionen både inom och utanför Finlands gränser.


Låter det här intressant? Anmäl ditt intresse via det här formuläret. Det här är inte en bindande anmälan, utan för dig som vill få mera information då planerna framskrider.

Och kanske du vill vara med och utforma Coro Finlandia VIII? Som bäst håller vi på att skapa en arbetsgrupp som kan ta projektet vidare. Här behövs olika kunskaper och bakgrund, så tveka inte att meddela ditt intresse till Håkan Björk (ordforande@manskor.fi) ifall detta låter som något för dig.