Kvartettcoachning i Helsingfors 19-20.1.2024!

Vill du och din kvartett utvecklas och få coachning och handledning av ett äkta proffs? Kom med på FSMs kvartettcoachningskurs som ordnas 19-20.1 i Helsingfors! Coach under kursen är ingen mindre än Tuukka Haapaniemi, känd från a capella-ensemblen Club for Five.

För vem? Kursen riktar sig till kvartetter och mindre ensembler. Alla kvartetter kommer att få personlig coachning och feedback av Tuukka, och man får även lyssna på de andra kvartetternas coachning.

När och var? Kursen ordnas i Helsingfors 19-20.1.2024. Huvuddagen är lördag 20.1 från kl.10, men nyare kvartetter och de som vill få pre-coachning är välkomna på kvällen fredag den 19.1. Exakt tidtabell kommer inom november.

Pris: 80€/person, 50€ för studerande.

Du kan också komma med som passiv deltagare utan att höra till någon kvartett. Som passiv deltagare får du ta del av allt program och höra Tuukka coacha, men du sjunger inte själv. För passiva deltagare är priset 60 €.

Anmälan: Anmälan sker via detta formulär. Alla som anmält sig får ett infobrev med praktisk information två veckor innan kursen.